Bygningsrenovering

Vi har en bred erfaring med bygningsrenovering hvilket gør os til en yderst kompetent medspiller, når den ældre bygningsmasse skal renoveres.

Netop forskønnelse og bevaring af den gamle danske bygningsmasse, og dermed levetidsforlængelse af gamle ejendomme, er noget vi brænder for ligesom vi også ofte arbejder med renovering af fredede bygninger, hvor vi vægter respekten for det eksisterende højt.

I vores afdeling for bygningsrenovering udfører vi opgaver for ejer- og andelsforeninger, rådgivere, professionelle bygherrer og entreprenørfirmaer.

Udover renovering af den ældre bygningsmasse, bistår vi også med:

  • Udskiftning af altaner / altanrenovering (med udskiftning af faldstammer)
  • Nye facader
  • Nyt tag
  • Gulvrenovering

Vores erfaring og knowhow omkring bygningsrenovering gør, at vi ofte bliver taget med på råd ved komplicerede opgaver.

Vi gør ekstra meget ud af at holde hvad vi lover og kommer med brugbare løsninger, der kan holde.

For mere information

Kontakt

Thomas Dupont

Sektionschef
Mobil: 27 88 27 79
E-mail: tdu@ceas.dk

Referencer

Hos Christiansen & Essenbæk forstår vi vigtigheden af en grundig og omhyggelig tilgang til bygningsrenovering. Vores proces begynder med en detaljeret vurdering af bygningens nuværende tilstand. Vi identificerer nøgleområder, der kræver opmærksomhed, og udarbejder en skræddersyet plan, der respekterer bygningens æstetiske og historiske værdi.

Innovative løsninger og bæredygtige materialer

Vi anvender både de nyeste og ældste teknikker, for med mere end 50 års erfaring har vi stor erfaring med, hvad der virker bedst. I det omfang det er muligt, anvender vi bæredygtige materialer for at sikre, at vores renoveringer ikke blot forbedrer bygningens udseende og funktionalitet, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Vi vælger materialer, der er både holdbare og miljøvenlige, og vi er altid på udkig efter innovative løsninger, der kan forbedre energieffektiviteten i bygningerne.

Samarbejde er nøglen til succes

Vi ved at dialog og samarbejde er nøglen til at komme i mål med dit projekt og derfor involverer vi aktivt alle parter i renoveringsprocessen, sikrer klar kommunikation og tager hensyn til både jeres behov og lokalområdets interesser.

Tag en snak med os

Kontakt os her, så ringer vi dig op.