Nedrivning og miljøsanering

Vi er specialister i at bygge ting op i beton – men vi er mindst lige så gode til at rive det ned.

Når vi udfører betonrenovering og bygningsrenovering er selve nedbrydning en central del af arbejdet. I vores nedbrydningsafdeling har vi et fast team af dygtige og dedikerede medarbejdere, der varetager alle former for nedbrydnings- og rydningsarbejde.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Indvendig nedrivning og sanering
  • Tagrenovering
  • Totalnedrivninger
  • Betonnedbrydning
  • Slibearbejde
  • Rydningsarbejde

Med Christiansen og Essenbæk får du en pålidelig samarbejdspartner med mere end 50 års erfaring. Vi vægter sikkerheden højt og tænker både klima og miljø ind i vores nedbrydningsarbejde.

Vores erfaring og netværk af samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde nedbrydning til en særdeles gunstig pris.

For mere information

Kontakt

Poul Erik Hansen

Sektionschef
Mobil: 27 88 27 81
E-mail: peh@ceas.dk

Referencer

Specialister i nedbrydning

Nedbrydning er en kompleks og afgørende proces i byggeprojektet, især når det gælder betonkonstruktioner. Hos Christiansen og Essenbæk har vi specialiseret os i denne kunst, og vores mange års erfaring gør os til eksperter i både opbygning og nedbrydning.

Når det kommer til nedbrydningsarbejde, forstår vi vigtigheden af præcision, sikkerhed og effektivitet, hvilket gør at til en foretrukken samarbejdspartnere for vores kunder.

Her er fire gode grunde til at tage en snak med os:

Ekspertise

Vores team har både kendskab og forståelse for nedbrydningsprocessen. Vi ved præcist, hvordan man navigerer i de udfordringer, som nedbrydning indebærer, såsom miljømæssige overvejelser, affaldshåndtering, regler, støj og logistik for bare at nævne nogle af elementerne i forbindelse med nedbrydning.

Højt kvalificerede medarbejdere

Vores nedbrydningsafdeling består af dedikerede og dygtige fagfolk, som alle har omfattende erfaring og uddannelse inden for nedbrydningsarbejde. Vi har både mandskab til at klare maskinerne og bortkørsel ligesom vi også har folk der er uddannet inden for sprængning, når det helt store skyts skal tages i brug.

Sikkerhed

Sikkerhed kommer først i alt, hvad vi gør. Vi overholder alle sikkerhedsforskrifter og -standarder for at sikre, at vores arbejde ikke kun er effektivt, men også sikkert for både vores medarbejdere og kunder. Inden vi går i gang med opgaven er vi i dialog med dig om hvilke krav I har til sikkerheden og sørger for at alt er på plads, inden arbejdet påbegyndes.

En miljøvenlig tilgang

Vi er bevidste om vores miljøpåvirkning. Derfor integrerer vi miljøvenlige praksisser i hele nedbrydningsprocesser, hvilket reducerer affald og sikrer bæredygtighed. Vi bistår jer også i udviklingen af en miljøvurdering, der giver os indsigt i potentielt miljøskadelige stoffer, herunder asbest, tungmetaller og pcb, for at sikre en ansvarlig håndtering af affaldet.

Kommunikation er altafgørende

Hos Christiansen og Essenbæk forstår vi, at god kommunikation er nøglen til succesfulde projekter. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at alle aspekter af nedbrydningsprocessen er klare og forståelige. Vi stræber efter at overskride vores kunders forventninger og levere resultater, de kan stole på.

Lad os hjælpe dig med din nedrivningsopgave – sikkert og effektivt.

Tag en snak med os

Kontakt os her, så ringer vi dig op.