Fundering

En solid fundering er afgørende for et vellykket byggeprojekt. Og det er netop her, vores ekspertise kommer ind i billedet.

Hos Christiansen & Essenbæk har vi en afdeling dedikeret  til fundering og hvor vi er eksperter i at håndtere komplekse special- og efterfunderingsopgaver. Vores ekspertise kommer særligt til sin ret i situationer, hvor pladsen er begrænset, eller hvor der er behov for at tage ekstra hensyn til nærliggende konstruktioner i forbindelse med både nybyggeri og renoveringsprojekter.

Vi har stor erfaring med at finde innovative løsninger, der passer til unikke projektkrav og opfylder strenge bygningsregulativer. Uanset om det drejer sig om komplicerede fundamenter, understøttelse af eksisterende strukturer eller stabilisering af jordbundsforholdene, kan vi levere den ekspertise, du har brug for.

Vi er altid fokuserede på at sikre, at vores funderingsløsninger er effektive, holdbare og sikre. Vi gennemfører omhyggelige undersøgelser og vurderinger af jordbundsforholdene og projektmiljøet, hvilket giver os mulighed for at udvikle skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Vi har forpligtet os til at levere høj kvalitet og sikre, at vores funderingsarbejde er solidt, uanset omfanget af opgaven.

Vi rådgiver dig gerne om hvilken funderingsløsning, der vil passe sig bedst til dit formål og har bl.a. i dag kompakte maskiner, der gør det muligt at udføre fundering selv steder med meget lidt plads.

For mere information

Kontakt

Specialist i altanrenovering Karsten Nordman

Anders Kastberg

Afdelingschef
Mobil: 27 88 27 82
E-mail: aka@ceas.dk

Specialist i altanrenovering Karsten Nordman

Peter Pedersen

Projektleder
Mobil: 27 88 27 15
E-mail: pmp@ceas.dk

Pælefundering

Pælefundering er en af de mest almindelige metoder til at skabe en stabil fundamentløsning til forskellige byggeprojekter.

Læs mere her

Efterfundering

Efterfundering udføres ofte i forbindelse med afhjælpning af sætningsskader eller øgede/ændrede laster på bygningens fundament.

Læs mere her

Københavnerspuns

Københavnerspuns er en konstruktion, der bruges som støttemur eller afstivningsvæg og en nødvendig del i mange byggeprojekter

Læs mere her

Tag en snak med os

Kontakt os her, så ringer én af vores specialister dig op.